Sandra Rešić OTKRILA šta se desilo na Draganinom koncertu a nismo videli: Tresla sam se, zadržavala suze

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 21:32

Sandra Rešić OTKRILA šta se desilo na Draganinom koncertu a nismo videli: "Tresla sam se, zadržavala suze"

Jedna od omiljenih bivših zadrugarki se poverila novinarima.

Dragana Mirković večeras održava svoj drugi po redu humanitarni koncert u Beogradskoj areni. Njen specijalni gost na nastupu je Sandra Rešić.

Naša novinarka je porazgovarala sa Sandrom Rešić o velikoj časti pevanja rame uz rame uz legendu naše narodne muzike.

Rešićeva je otkrila kako se osećala dok je pevala u prepunoj areni kao i to da li je imala tremu pred i tokom nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Draganom.

- Imala sam tremu sve dok se nisam popela na scenu. Onda sam se popela na scenu i energija publike, Draganina energija, treme je nestalo.  Onda kada sam sišla, ovako sam se tresla. Najbolji osećaj na svetu. Ovo je najveći uspeh u mojoj karijeri - otkrila je Sandra Rešić.

   Pevačica je potvrdila da je bilo vrlo emotivno za nju na bini, ali jedno nije htela da dozvoli sebi:

- Bilo je jako emotivno, ali sam suzdržavala da ne krenu suze. Dosta više plakanja, hoću da se samo radujemo - smatra Sandra. Detaljnije u nastavku:

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.