Sandra Obradović se OGLASILA NAKON SAOBRAĆAJKE! Istina je... Ne želim da se pravdam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 09:19

Sandra Obradović se OGLASILA NAKON SAOBRAĆAJKE! "Istina je... Ne želim da se pravdam!"

"Niko nije povređen, niti sam bila pijana."

Jedan korisnik Fesjbuka prekjuče je na svom profilu postavio uznemirujući video i okrivio manekenku Sandru Obradović da je izazvala saobraćajnu nezgodu pod dejstvom narkotika.

Ovim povodom oglasila se i manekenka.

- Upravo su me dočekali ovi skandalozni naslovi po portalima! Istina je da sam imala udes pre dva dana, niko nije povređen, niti sam bila pijana kako se navodi u medijima. Ko god da stoji iza ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << antikampanje, polovičnih i neproverenih informacija i lažnih naslova njemu na dušu. Ne želim više da se pravdam i isterujem mak na konac, jer šta god pričala i uradila osećam kao da tumaram u mraku, jer moje izjave nemaju nikakvu težinu naspram onoga što mi se radi već izvesni period. Ocrnite me, recite najgora sam, pila ja kiselu vodu u kolima ili držala bocu pića, isto će biti - napisala je Sandra na svom Instagram profilu.

Podsetimo, očevidac sa lista mesta je tvrdio kako je Sandra bila sve vreme pod dejstvom narkotika.

- Evo kako nadrogirane devojke, koje sebe nazivaju manekenke, učestvuju u saobraćaju. Devojka sa snimka je Sandra Obradović, koja je uletela u parkirana vozila ispred moje zgarde. Jedno od tih vozila je i moje. Naravno, dotična, onako sva čila od narkotika i u naletu adrenalina zapalila je sa lica nesreće - pisalo je u objavi očevica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.