Sandra O se vraća u Uvod u anatomiju?! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra O se vraća u Uvod u anatomiju?! FOTO

Glumica Sandra O, poznata po ulozi Kristine Jang u seriji "Uvod u anatomiju", mogla bi da se ponovo pojavi kao gost u novoj sezoni!

Doktorka Kristina Jang, jedna od glavnih likova serije "Uvod u anatomiju", mogla bi ponovo da ušeta u poznatu bolnicu u Sijetlu. Sandra O je napustila seriju nakon emitovanja 10 sezone, što je jako razočaralo fanove, a ona je u to vreme izjavila kako misli da je vreme da nastavi dalje. Ipak, sudeći po pisanjima američkih medija, ona bi mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se pojavi u novoj, trinaestoj sezoni u gostujućoj ulozi. Iako to još nije zvanično potvrđeno, kreatorka serije, Šonda Rajms, izjavila je da je jedno od glavnih obeležja ove uspešne medicinske drame upravo prijateljstvo između glavne junakinje Meredit Grej i Kristine Jang, te da za Sandru uvek ima mesta ukoliko poželi da se vrati.

Takođe, glumica Keli MekKriri, koja u seriji igra Megi, polusestru Meredit Grej i ćerku Ričarda Vebera i Elis Grej, ispričala je kako Šonda Rajms planira da se vrati osnovama, odnosno da se više fokusira na likove koji su tu od samog početka serije: Aleksa Kareva (Džastin Čejmbers), Mirandu Bejli (Čandra Vilson) i Ričarda Vebera (Džejms Pikens Junior). Što se tiče Meredit Grej, koju tumači Elen Pompeo, u prethodnoj sezoni smo već imali prilike da vidimo neke stvari koje o njoj nismo znali, a sada će se to nastaviti. Zato i nije čudno što su se pojavile glasine da će se Sandra O vratiti, a mnogi bi voleli da vide i Ketrin Hajgl, koja je igrala Izi Stivens, ali obzirom na to da odnos između kreatorke serije i nje nije idealan, to se verovatno neće desiti.

Nova, 13. sezona počinje sa emitovanjem 22. septembra u Americi, a svi očekuju da bude bolja od prethodne, koja je dovela seriju na listu najglednijih, a evo kako izgleda kad se glumci pripremaju za snimanje.

Table read! So glad to see my peeps! #Shondaland #greysanatomy @ijessewilliams @jessicacapshaw

A photo posted by Shonda Rhimes (@shondarhimes) on Aug 19, 2016 at 6:48pm PDT

Two of my favorite men. #shondaland #greysanatomy @officialjustinchambers @giacomo_gianniotti

A photo posted by Shonda Rhimes (@shondarhimes) on Aug 19, 2016 at 6:51pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.