Sandra Meljničenko zakazala je porođaj baš na ovaj datum!

Izvor: Svet, 09.Mar.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Meljničenko zakazala je porođaj baš na ovaj datum!

Kako je “Hello!” ekskluzivno pisao, ruski milijarder Andrej Meljničenko i bivša Modelsica Aleksandra Nikolić Meljničenko čekaju drugo dete.
Oni već imaju četvorogodišnju ćerku Teu, a njihova velika želja je da imaju još dece.
Sada im se ta želja i ostvarila i Sandra je u drugom stanju, a kako je ekipa emisije “Ekskluzivno” saznala, bivša Modelsica je već zakazala porođaj i to baš na svoj 40. rođendan, 21. aprila.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandra Meljničenko ZAKAZALA POROĐAJ, i to na datum koji za nju ima POSEBNO ZNAČENJE!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Mar.2017

Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, nekadašnja članica grupe "Models" Sandra Meljničenko, za nešto više od mesec dana će po drugi put postati majka...Sandra i Andrej imaju četvorogodišnju ćerku Taru, koju strogo čuvaju od očiju javnosti, a uskoro će njihova porodica biti bogatija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.