Sandra Čaprić uhvaćena u krađi! Sada su se pojavili i dokazi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 04.Avg.2023, 08:41

Sandra Čaprić uhvaćena u krađi! Sada su se pojavili i dokazi! (VIDEO)

Pevačica Sandra Čaprić uhvaćena je u krađi, u jednom butiku u Crnoj Gori, tačnije u Budvi! Sada su se pojavili i dokazi, a vlasnica butika je do detalja opisala šta se dogodilo.

Prema pisanju medija ovaj incident dogodio se u junu mesecu i pevačica je prijavljena policiji. Minđuše koje je Sandra Čaprić navodno ukrala koštaju 60 eura, a vlasnica butika je do detalja opisala kako se sve to dogodilo.

"Dana 19. 6. 2023. radnica me obavestila da je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izvesna Sandra Čaprić iz Srbije, koja se bahato ponašala, govoreći kako je ona pokretna reklama za naš butik i slično, nakon čega je otišla. Naknadno je videla da nedostaje par minđuša sa kristalima, vrednosti 60 evra.

Odmah sam preko telefona, koji je povezan sa video-nadzorom, ustanovila da je ona otuđila taj par minđuša. Poslala sam poruku na njenoj Instagram stranici, tj. njenom zvaničnom nalogu (s obzirom na to da ima 85.000 pratilaca i verifikovan je, pa to dokazuje da je zvanično njen profil), i napisala:

"Poštovana Sandra, vratite minđuše ili donesite novac." 


Ona posle dva sata odgovara: "Okej"

Sandra je kako vlasnica radnje kaže, vređala i pretila:

"Njenom menadžeru sam rekla da joj on pomogne da vrati novac ili donese minđuše, ili ću podneti krivičnu prijavu. Zatim mi je Sandra preko Vocapa poslala poruku:

"Pošaljite žiro račun i bez nervoze." 

Poslala sam joj profakturu sledećeg dana i rekla joj da uplati do 12 sati novac. Ona mi je odgovorila:

"Dobićete novac do 12 sati zaboravite". 

Dana 21. 6. dobila sam poziv od Sandre Čaprić i upućene pretnje "najveći problem životni ćete da imate, zgaziću vas, maći ću vas sa lica zemlje" i još niz uvreda i psovki.

 Stari indijski recept za uklanjanje fleka od sunca!

Tada mi je poslala i poruku:

"Ti si u problemu, kravo!" Zatim sa profila Instagram stranice pod imenom "cindycokic" šalje poruke na profil butika "ninas oficial" sadržine "još jedna greška, nećete dobiti ni 60 evra, ni **** da izbijete oči, ja sam u Beogradu, glupi ljudi. Kreteni glupi" - navela je vlasnica butika iz Budve, pa otkrila da na kraju protiv pevačice nije podnela prijavu zbog krađe, već zbog pretnji upućenih njoj i firmi jer je pretila "zatvoriću vas, slomiću sve".

Video snimak kako Sandra Čaprić uzima minđuše možete pogledati OVDE.

 U kupatilu važi pravilo tri minuta! Isprobajte ga!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.