Sandra Afrika se prisetila lude noći: OVO SU NEPOZNATI VRUĆI DETALJI sa momačke večeri VELJKA RAŽNATOVIĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika se prisetila lude noći: OVO SU NEPOZNATI VRUĆI DETALJI sa momačke večeri VELJKA RAŽNATOVIĆA!

Noć za pamćenje.

Iako se sin Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana sa svojom izabranicom zakleo na večnu ljubav 24. novembra prošle godine, javnost i dalje bruji o ovom događaju. Detalji sa Veljkove i Bogdanine svadbe  su u žiži interesovanja u celom regionu.

Budući da je Bogdana trudna, mladi bračni par se veći deo vremena priprema za dolazak prinove. Pevačica Sandra Afrika se prisetila momačke večeri i u jednoj emisiji ukratko sumirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utiske sa venčanja.

-Velika mi je čast bila što sam bila pozvana kod Cece da uveličam to slavlje i budem sa njima na taj važan dan. Provela sam se fenomenalno. Nisam spavala bukvalno ništa i iako sam bila baš umorna, moram priznati da mi je bilo baš prelepo. Ugostili su me svi, kao da sam kod kuće - rekla je Sandra Afrika u emisiji.

Podsetimo, Sandra je na Cecin poziv pevala na Veljkovoj momačkoj večeri, a u jednom trenutku su se njih dve popele na sto i napravile atmosferu za pamćenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sandra Afrika otkrila detalje MOMAČKE večeri Veljka Ražnatovića! Sve je počelo jednim Cecinim pozivom!

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2020

Sin Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Veljko, na večnu ljubav zakleo se svojoj izabranici  Bogdani 24. novembra prošle godine, a detalji ove svadbe interesovali su javnost celog regiona. Dok mladi bračni par Ražnatović, sumira utiske sa venčanja i priprema se za dolazak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.