Sandale u jakim bojama su hit ovog leta!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandale u jakim bojama su hit ovog leta!

Sandale su najbolje rešenje kada je obuća u pitanju ovog leta, a ove godine model nije toliko bitan, koliko su bitne boje!

Nakon duge vladavine obuće sa platformom, ove sezone u modi su niske, ravne sandale. Osim što su udobne, savršeno se uklapaju uz razne letnje kombinacije. Bilo za odlazak na posao ili duge šetnje po gradu, ravne sandale su odličan izbor, pa sigurno nećete pogrešiti ako uložite u neki novi par iz ovogodišnjih kolekcija.

Osim klasičnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u ponudi su i modeli s metalik ili isprepletenim kaišićima, cvetni dezeni u stilu japanki, gladijatorki i dr. Jarke boje poput fuksije ili limete najčešće krase one s jednim kaišom ili kopčom. Životinjski print daje im dodatnu draž i savršeno ide uz letnje suknje i haljine, a za plažu i uz pareo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.