Samo je želela da se odmori: Seksi Sandra doživela neprijatnost na bazenu

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo je želela da se odmori: Seksi Sandra doživela neprijatnost na bazenu

Pevačica Seksi Sandra je doživela malih peh, iako je samo želela da predahne i odmori se.

Naime, pevačica je prethodne noći imala uspešan nastup i danas je sa prijateljima otišla na bazen, kako bi se sunčala, kupala i napunila baterije za predstojeće obaveze, ali usput i nabacila malo tamniji ten.

I dok su se njeni prijatelji zabavljli u bazenu i vodi, ona je odlučila da se malo sunča, ali kako je bila preumorna od sinoćnjeg nastupa, zaspala je izložena suncu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Prijatelji su je ostavili samu gotovo dva sata i ona je po najvećem suncu zaspala. Kada su došli i probudili je, Sandra je shvatila da je celo telo peče i da je prilično izgorela na suncu, te da je koristila slab zaštitini faktor. Na sreću, došli su na vreme, ko zna kakve bi opekotine imala da su se duže zadržali u vodi”, otkriva izvor.

I sama Sandra nam je potvrdila ova saznanja.

“Istina je da sam zaspala na najjačem suncu i da sam malo izgorela. Imala sam sreću što su moji prijatelji došli na vreme i probudili me, pa nemam opekotine. Jednom sam tako strašno izgorela i znam koliko te opekotine mogu da budu bolne“, rekla je Sandra.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.