Anastasija i Vanila spavaju zajedno na Farmi, Edin tvrdi da je video maženje!

Izvor: Press, 04.Sep.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija i Vanila spavaju zajedno na Farmi, Edin tvrdi da je video maženje!

Anastasija Buđić tvrdi da nema ništa sa MArkom Vanilom, dok Edin Škorić tvrdi drugačije!
Naime, Edin je pitao Anastasiju Buđić da li je između nje i Marka bilo nekih dodira, kazavši da je uspeo da vidi jedan.

 
- Ja i Maki smo drugari, možda je bilo nesvesno, ne sećam se. Bio je deficit kreveta, a ja i on se poznajemo privatno i sa njim osećam neku bliskost. Zato sam poželela da spavam sa njim u krevetu, da ne bih krevet delila sa nekom osobom koju malo manje poznajem od njega. Između mene i njega nema ništa - odgovorila je Stejsi.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Farma 5 se zakuvava: Šta to Anastasija i Vanila rade ispod pokrivača?!

Izvor: Svet, 04.Sep.2013

Edin Škorić je upitao Anastasiju Buđić, budući da ona spava zajedno u krevetu sa Vanilom, da li je bilo nekih dodira koji su na granici prijateljskih. On je napomenuo da pita to pitanje zato što je video jedan dodir. Međutim, ona tvrdi da su oni samo drugari i da ona veruje u muško-žensko prijateljske...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.