Samo deset minuta! Lake kineske vežbe za dug i zdrav život!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2020, 14:13

Samo deset minuta! Lake kineske vežbe za dug i zdrav život!

Potrebno je samo deset minuta nakon buđenja! Lake kineske vežbe za dug i zdrav život! Evo šta uključuje pravilno buđenje i koje vežbe rade kineski stogodišnjaci, verovali ili ne...

Životni stil Kineza koji su vrlo dugovečan narod zasniva se, pre svega, na zdravom snu i buđenju,kao i na vežbama i masaži.

I pre nego ustanu iz kreveta, Kinezi rade jednostavne vežbe, ali izuzetno korisne za zdravlje. To traje najviše 10 minuta.

Pravilno buđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ujutru uključuje: 

gimnastiku, kojom se bave i stogodišnjaci, pravilan položaj sedenja i kontrolu daha, a tri do četiri puta nedeljno bave se fizičkom aktivnošću po izboru.

Oni odlaze u krevet rano, ustaju rano, a pre spavanja nežno stimulišu žučni kanal, jer to doprinosi boljem apsorbovanju hranljivih materija.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.