Samo OVI BIVŠI ZADRUGARI su se pojavili na svadbi Jelene i Slobe Radanovića: Evo o kome je reč (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 23:27

Samo OVI BIVŠI ZADRUGARI su se pojavili na svadbi Jelene i Slobe Radanovića: Evo o kome je reč (FOTO)

Zasijali na veselju.

Estrada se večerassjatila na proslavi koju je Sloba Radanović organzivao kako bi proslavio 1. rođendan sina Damjana, ali i tajnu svadbu od pre dve godine, te nema sumnje da će se odlično provesti.

Kako to obično biva kod poznatih, osim uže i šire familije i prijatelja, stigle su i brojne javne ličnosti.

Večeras su tu Radiša Trajkovića Đanija, Baja Mali Knindža, pevačica Zlata Petrović, Milena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ćeranić, ali i bivši zadrugari i emotivni partneri Milica Kemez i Bora Santana.

Milica je nosila kratku haljinu i visoke potpetice, dok je Bora bio u odelu i patikama, a, makar za sada, oni su jedini bivši zadrugari koji su se pojavili na proslavi.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.