Samo LUKSUZNE STVARI za ćerku - Car ponosno podelio šta je kupio za svoju naslednicu: Vrednost: 112.000

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 21:19

Samo LUKSUZNE STVARI za ćerku - Car ponosno podelio šta je kupio za svoju naslednicu: Vrednost: 112.000

Još dva meseca do dolaska Aleksine i njegove princeze na svet, a pripreme uveliko teku.

Uskoro se pliži porođaj Aleksandre Nikolić, koja će na svet doneti devojčicu, a ponosni otac, takođe bivši zadrugar Filip Car, već sada brine o tome da bebi ne zafali ništa, pa je, po svemu sudeći, krenuo da se raspituje za sve što je neophodno, a jedna informacija ga je posebno iznenadila.

Naime, Filip Car je putem svog Instagram profila podelio tvit, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kom piše cena kolica za bebe, a on nije mogao da dođe sebi zbog ove cifre.

Naravno, ovo je bila šala, ali je fanovima bilo jasno da Car već sada razmišlja o svemu i da, iako su Aleksandra Nikolić i on raskinuli, zajedno brinu o devojčici, koja će im zasigurno ulepšati život.

- Gledam kolica za bebe, iskočiše mi neka, 112.000 dinara. Bolje mu uzmem Opel Corsu 2003. dizel sivu metalik, pa neka ide gde hoće - podelio je Filip Car ovaj tvit i našalio se.

Podsetimo, do porođaja Aleksandre Nikolić je ostalo još nešto manje od dva meseca, a pobednica Zadruge 6 juče je objavila emotivnu fotografiju još nerođene devojčice, nakon ultrazvučnog pregleda i otkrila koliko jedva čeka da zagrli svoje prvo dete.

Ovom fotografijom je raznežila i budućeg oca, Filipa, ali i mnogobrojne fanove, koji i dalje veruju u njihovu ljubav i nadaju se pomirenju:

- Još je nisam ni upoznala, a ovaj osećaj vam ne mogu opisati. Koliko te volim - napisala je Aleksandra uz fotografiju.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.