Samjuel Džekson u novom monologu VIDEO

Izvor: Poznati.info, 07.Jun.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samjuel Džekson u novom monologu VIDEO

Glumac je obistinio svoje obećanje dato fanovima, da će pročitati još jedan monolog ukoliko se skupi dovoljno sredstava za istraživanje za obolele od Alchajmerove bolesti.

Nakon što su korisnici Redita sakupili 155,000 dolara, osvanuo je novi video popularnog glumca, u kome recituje monolog iz popularne serije “Breaking bad”.

Monolog je iz četvrte sezone ove serije, kada se Valter obraća svojoj ženi “Ja nisam u opasnosti Skajler, ja jesam opasnost. Ja sam onaj koji kuca”.

Džekson je obećao i da će snimiti poruke za govornu poštu za tri srećna fana, ukoliko akcija pređe preko 175,000 dolara.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.