Sama se borim sa njom Jovana Jeremić progovorila o ćerkici i novitetima koji su obeležili njenu vezu sa biznismenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 19:59

"Sama se borim sa njom" Jovana Jeremić progovorila o ćerkici i novitetima koji su obeležili njenu vezu sa biznismenom

Veza sa Draganom polako već poprima ozbiljnije razmere.

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić, već neko vreme uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem.

Iako je izjavila da će se povući iz medija i uzdržavati se od komentara sebe i svog života, fotografije sa događaja i njene objave na društvenim mrežama pokazuju koliko radi na sebi i uživa u novoj vezi.

Pored toga što je vlasnik velikog lanca pekara pažljiv prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovani, voditeljki još više znači što je njena ćerka prihvatila njen izbor i zavolela Dragana. Jovana ne krije da se ona raduje svakom odlasku sa majkom u Grocku.

Kako je Jovana objasnila, Lea je pre svega vezana za svog tatu Voju, ali se i te kako navikla i prihvatila i Dragana.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

- Ona ima svog oca Voju, Dragan joj je bukvalno kao drugi otac, obožava ga. Hoće u Grocku, kaže ona meni: „Dragan lav mesi hleb, ima pekaru“. Sve ona tamo ima, zeca, mačku, Bog mi je stvarno poslao pravog muškarca u trenutku kada je trebalo, jer sama se ja borim sa njom. Pomaže meni Voja, naravno, ali preko nedelje teško je to izgurati. Uspela sam da ona bude prepametna, govori kao da je prvi razred, a ne da ima pet godina. Sve je stigla i prestigla – ispričala je Jovana za Blic.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.