Šalje bivšem TAJNE SIGNALE i kuje PAKLENI PLAN: Miona na stubu srama zbog svojih postupaka, želi da se VRATI Stanislavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:40

Šalje bivšem TAJNE SIGNALE i kuje PAKLENI PLAN: Miona na stubu srama zbog svojih postupaka, želi da se VRATI Stanislavu

Njih dvoje u čestim su sukobima zbog Mionine prethodne veze.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša.

Ona je bez dlake na jeziku dala svoj sud o ljubavnom paru.

- Muka mi je i povraća mi se od duplih aršina, drugačije aršine imamo. Ja imam iste stavove, mišljenje menjam. Jovanu misicu smo razapeli kada je ostavila momka ovde. Najgorim epitetima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo je nazivali. Miona ovde je zaštićena kao beli medved i niko je ne komentariše kako treba. Činjenica je da je momka kod kog je otišla da živi u drugoj državi, bila u ozbiljnoj vezi. Dolazi Ša, ona se zaljubljuje u njega, "zaljubljuje" i ostavlja momka. Sigurna sam u emocije od strane Ša, ali u njene ne, jer prevrće očima, jer je hladna, jer mu sve zamera i tako dalje...Prevarila je momka, razumem tog momka, obećavala mu je ljubav i sve. Njena porodica podržava tog momka, verujem da se porodica čuje sa njenim bivšim momkom Stanislavom. Ja mislim da će Stanislav preći preko Ša, da će mu naći Miona neki izgovor, a to potvrđuje njena hladnoća i neposvećena mu je. Ona ga sve vreme odbija, njoj nije dovoljno stalo kao Nenadu i koliko se zaljubio i zavoleo. Taj momak napolju, možda mu šalje tajne signale tom hladnoćom i on se nada, čuje se s njenim roditeljima i živi u lažnoj nadi - rekla je Miljana.

- Apsolutno, ja sam rekao da treba da radi šta i kako hoće, ja da sam na njenom mestu ja bih rekao detalje koji su ključni za njihov odnos - rekao je Ša.

- Ti si za Vanju rekao sve - dobacila je Miljana.

- Ja znam sve Miljana, nije pola rekao koje znam...Mislim da oni nisu na Stanislavovoj strani, mislim da je njima glupo jer je on bio korektan prema meni, pa je ovako ispalo. Nije da mi je bio posvećen, imao je svoje obaveze. Jesam mu ljubomorisalaš, telefon ne sme da se pipne, ja sam krišom uzela telefon, pa sam mu u kolima rekla da sam saznala mnoge stvari. Ja sam neko vreme bila i u lažima nekim. Ja sam bila bez drugara i drugarica, imala sam samo njega. Nije bilo sve sjajno i bajno - rekla je Miona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.