Šako Polumenta : Zahvalan sam roditeljima što su me odgajili da budem čovel! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šako Polumenta : Zahvalan sam roditeljima što su me odgajili da budem čovel! FOTO

Popularni pevač Šako Polumenta od kako je dobio unuku Mellani pokazao je ljudima svoju drugu stranu, koliko je emotivna osoba i vezan za svoju porodicu . 

Šako Polumenta pored uspeha koke postiže na poslovnom planu, veoma je ispunjen i privatno, a najviše od kako je postao deda. Postao je mnogo emotivniji i svaki slobodan trenutak koristi, da provede sa svojom mezimicom.

"Porodica je za mene svetinja, utočište i mirna luka ! Sve svoje poslovne probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ostavim na pragu svoga doma i zaboravim sve što me muči kada ugledam svoju unuku koja mi se raduje. Sve ovo što danas ja jesam zahvalan sam mojim roditeljima koji su me odgajali da budem čestit čovek,  da pomognem ljudima u nevolji,  dete je najveće blago za roditelja ali i roditelji za dete. Nema veće sreće od zagrljaja majke i oca , svoju ljubav i zahvalnost ne mogu ni da izrazim prema njima ali se trudim da osete i kada me posao km odvede da sam sa njima. Poštujte svoje roditelje i porodicu jer to je jedino pravo bogatstvo", emotivno je ispričao Šako Polumenta

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.