Šako Polumenta ISKRENO: “Plašim se da ne završim kao Šaban!”

Izvor: Svet, 01.Mar.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šako Polumenta ISKRENO: “Plašim se da ne završim kao Šaban!”

Nakon špekulacija da pogibija kralja narodne muzike Šabana Šaulića nije slučajna, već da je pevač navodno planski smaknut zbog neraščišćenih računa sa estradom mafijom, Šako Polumenta je veoma zabrinuta za bezbednost svojih kolega i sebe.
“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! Šako se plaši za sebe! – Strah me je da pomislim da je tako nešto moguće. Priča se da je estradna mafija veoma jaka u dijaspori kao I širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Evrope. U Srbiji i Crnoj Gori je mnogo manje zastupljena, ali šta znam, đavo nek je nosi… Čuo sam nekoliko verzija priče o Šabanovoj pogibiji i nije mi svejedno, plašim se da uopšte razmišljam u tom pravcu. Pogotovo od kako se vodi ova polemika da je ubica pobegao. Ostao je veliki žal za Šabanom, on je bio legenda kakva se više ovoj naciji neće dogoditi, jedinstven i neponovljiv. Pa evo, da uzmemo primer isto Tošeta Proeskoski. Kakav momak, kakve je hitove imao i kakvim je glasom pevao. U trenutku kada je bio najtraženiji doživeo je saobraćajnu nesreću koja ga je odnela. Da ne govorim o tome kakav je bio kao čovek, bavio se humanitarnim radom I koliko je bio normalan, a opet velika zvezda. Ko zna šta se tu dešava u tim nekim krugovima za koje mi ne znamo ni da postoje. Ono što vidim je da ko god je dobro zarađivao I uzeo maha u muzici nekome je smetao. -rekao je Šako za TOP GOSSIP.
Svetprivatna arhiva
The post Šako Polumenta ISKRENO: “Plašim se da ne završim kao Šaban!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.