Šakira vraća se sa snagom: Nova poruka za žene kroz muziku!

Izvor: Svet plus, 03.Apr.2024, 15:38

Šakira vraća se sa snagom: Nova poruka za žene kroz muziku!

Kolumbijska superzvezda je prošlog meseca napravila veliki povratak na muzičku scenu objavljivanjem svog 12. studijskog albuma pod nazivom "Las Mujeres Ya No Lloran" (Ženeviše ne plaču).
U nedavnom intervjuu za Allure, 47-godišnja muzička ikona je otkrila detalje svog velikog povratka novim albumom koji je jednako bombastičan, kao i okončanje 11-godišnju veze sa fudbalerom Žerarom Pikom.
"Naslovna numera, koja u prevedu na naš jezik znači "Žene više ne plaču", govori o tome da je novi album uglavnom baziran sa osnažujućim i autobiografskim tekstovima, rekla je Šakira za u intervjuu, ističući da je to bila njena izričita namera.
"Želim da ova muzika gradi mostove, osnažuje ljude,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.