Šakira predstavila spot za Me enamore i najavila novi album! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakira predstavila spot za Me enamore i najavila novi album! FOTO+VIDEO

Latino pop diva Šakira obradovala je sve svoje fanove spotom za singl ''Me enamore'' i najavila novi album, koji će svetlost dana ugledati 26. maja.

Spot za singl ''Me enamore'' objavljen je pre dva dana i već ga je videlo preko 13 miliona ljudi širom sveta. Šakira je pored ovoga najavila i svoj novi album ''El dorado'', koji će sačinjavati pesme na španskom i engleskom jeziku. Album je najavljen hit singlom „Chantaje“, snimljen u saradnji sa Malumom. Spot za tu pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jedan je od najbržih spotova koji su dostigli milijardu pregleda na Jutjubu. Osim popularnog dueta kolumbijska pevačica je sa Malumom snimila još jednu pesmu „Trap“.

So happy to announce my new album "El Dorado"- out 26th of May! Shak #ShakiraElDorado pic.twitter.com/PiiHCMKcrp

— Shakira (@shakira) May 11, 2017

Good work! You unlocked the full "El Dorado" tracklisting. More treasures coming tomorrow... ShakHQ #ShakiraElDorado pic.twitter.com/wdAppLzAXC

— Shakira (@shakira) May 11, 2017

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.