Sajentolozi veruju da Tom Kruz ima nadljudske moći?!

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jul.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajentolozi veruju da Tom Kruz ima nadljudske moći?!

Da je Tom Kruz velika zvezda, tu spora nema. Ali, sajentologija je otišla "korak dalje": oni su uvereni da Tom ima telepatske, telekinetičke i druge nadljudske moći.

Hajdemo sledeće da nazovemo ovako: Sajenetologija - pojednostavljeno! Zašto? Jednostavno ovaj kult ima toliko kompleksih pojmova koji se koriste da je pitanje da li bi danas sve baš bilo najjasnije i njenom osnivaču - piscu romana naučne fantastike L. Ronu Habardu.Naime, u sajentologiji čovek, zapravo duh ili duša, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se naziva "tetan". Ovaj pojam vodi poreklo od grčkog slova "teta" i u sajentologiji predstavlja "izvor života, odnosno sam život". Sajentolozi su uvereni da "tetan" komanduje telom, a ne centralnih nervni sistem. Osobe koje u sajentologiji dostignu nivo "OT" po njihovom verovanju imaju potpunu kontrolu nad samim sobom i svojim okruženjem. Sajentolozi veruju da OT-osobe, pa i Kruz lično, snagom volje mogu da pomeraju predmete i napuste svoje telo kada god žele. Takođe, OT-jevi mogu telepatski da komuniciraju sa životinjama i da kontrolišu ponašanje ljudi.Kakve sve to veze ima sa Tomom Kruzom? Oh, pa i te kako mnogo veze ima. Popularni glumac je, navodno, u sajentološkim krugovima dostigao nivo "operativnog tetana" ("Operating Thetan" ili "OT"). Da bi se stigao do tog nivoa Kruzu je trebalo 30 godina aktivnog izučavanja sajentologije, nakon čega je prešao preko takozvanog "mosta ka apsolutnoj slobodi". Kroz intenzivne sesije i druge vežbe Kruz je na taj način, navodno, postigao istančan osećaj za prosvetljenje. Njegov put prema pomenutom "mostu" je dobio visoke ocene, te je Kruz postigao veoma napredan "OT VII" nivo. OK, koliko ste uplašeni od "0 do Kruz vam kontroliše ponašanje"?

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.