Sada je ZVANIČNO: Nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu Anđelo priznao da je u vezi sa Anitom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 08:56

Sada je ZVANIČNO: "Nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu" Anđelo priznao da je u vezi sa Anitom

Konačno ozvaničen odnos koji nacija prati nedeljama unazad!

U toku prošle noći goreo je Balkan sa Milanom Miloševićem, a na repertoaru su bila "Pitanja gledalaca".

Pitanje koje je postavljeno Anđelu Rankoviću slobodno možemo izdvojiti kao "zvezdu programa", pošto je posle njegovog odgovora u Beloj kući zavladao aplauz.

- Molim te objasni koja je razlika ako kažeš da si u vezi sa Anitom ili ne, ako se ponašate kao da jeste u vezi, ljubiš je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašaš se zaštitnički? Zašto ne priznaš da ste u vezi? - pitao je Milan.

- Mislim da nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu. Pre dva dana sam rekao da smo u vezi. Mislio sam da sve ide postepeno pa da vidimo ali da se ne bi to rastezalo, nstavljamo sa takvim odnosim -rekao je Anđelo.

- I mene je sada iznenadio. Pitao ga je Bebica i njemu je rekao da smo u vezi. Naš odnos je super i jači je od mnogih veza ovde. Pustila sam da ide svojim tokom i to je to. Baš mi je lepo -rekla je Anita.

- Bio sam u fazonu da sve ide što spontanije, neka se samo ovako nastavi -rekao je Anđelo.

- Ja sam znala da su u vezi, ali nisam želela da pričam -rekla je Slađa.

- Ja sam to rekla, da će ući u vezu. Drago mi je da su ozvaničili nego da se foliraju. Jedva čekam da se neke stvari u odnosima dešavaju -rekla je Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.