Sada je Ketlin: Brus Džener prvi put u javnosti kao žena! (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Jun.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je Ketlin: Brus Džener prvi put u javnosti kao žena! (video)

Na naslovnoj stranici časopisa Vanity Fair vidimo prvu fotografiju Brusa Dženera kao žene!

Nekada poznati sportista sada želi da se zove Ketlin.

U belom kupaćem kostimu bez bratela i sa vidljivim grudima Ketlin blista na fotografiji koju je uradila čuvena Eni Lebovic u domu, nekada Brusa Dženera, u Malibuu. Brus je povodom trudnoće Kim Kardašijan izjavio da jedva čeka da prvi put bude baka novoj bebi!

Sa crvenim ružom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ženstvena šezdesetpetogodišnja Ketlin se odmah priključila i društvenim mrežama.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Andreja Pejić čestitala Ketlin Džener: Izgledaš prelepo!

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 11:16

Manekenka srpskog porekla čestitala je rijaliti zvezdi koji se po prvi put predstavio javnosti kao žena, i to na naslovnici magazina "Vanity Fair"...Andreja (23), koja se podvrgla operaciji promene pola prošle godine, i koja se već šest godina uspešno bavi manekenstvom, uputila je reči podrške...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.