Sad pred ogledalo: Naučnici otkrivaju kako izgleda savršen penis!

Izvor: Svet, 27.Jul.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad pred ogledalo: Naučnici otkrivaju kako izgleda savršen penis!

Naučnici su pronašli odgovor na jedno od najčešće postavljenih pitanja u istoriji: kako izgleda savršen penis.
Istraživanje koje se bavilo samo ispitivanjem šta žene vole kod muških genitalija sprovedeno je u Univerzitetu u Cirihu. Prema studiji, “generalni kozmetički izgled” najvažniji je aspekt koji žene cene. Prate ga pubične dlake, pa izgled kože i obim.
Dužina je tek na šestom mestu, a zatim izgled testisa. Najmanje važna stvar kada je reč o falusu, tvrde naučnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jeste pozicija i oblik vertikalnog otvora uretre.
Tri naučnika koja stoje iza ovog rada do rezultata su došli nakon ispitivanja 105 žena starosti između 16 i 45 godina, a istraživanje je objavljeno u stručnom časopisu The Journal of Sexual Medicine.
Na pitanje “šta čini neki penis savršenim” istraživači odgovaraju da “ne postoji nijedan ključan aspekt” za to.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kako izgleda savršen penis?

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2015

Naučnici su pronašli odgovor na jedno od najčešće postavljenih pitanja u istoriji: kako izgleda savršen penis...Istraživanje koje se bavilo samo ispitivanjem ženskih preferencija u pogledu muških genitalija sprovedeno je u Univerzitetu u Cirihu...Prema studiji, "generalni kozmetički izgled"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.