Sad kažem produkciji i Velikom šefu... Janjuš POTVRDIO KADA i ZAŠTO IZLAZI iz Elite, muk uživo u emisiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:52

"Sad kažem produkciji i Velikom šefu..." Janjuš POTVRDIO KADA i ZAŠTO IZLAZI iz "Elite", muk uživo u emisiji

Neočekivani potez bivšeg košarkaša.

Rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš se nakon skoro mesec dana zbog samoubistva brata Mihajla vratio u Šimanovce krajem januara.

Sinoć se zvanično zahvalio svima u Beloj kući jer su imali obzira prema njemu i njegovom razorenom psihičkom stanju. Međutim, nakon što je malo "ojačao", odlučio je da se obračuna sa svim dušmanima u spoljnom svetu.

Janjuš je nakon izlaska iz "Elite" dobijao raznorazne poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kritičnog sadržaja, te je odlučio da stvari preuzme u svoje ruke.

- Sutra ću izaći, tražiću da se sve poruke... Sad kažem Velikom šefu i produkciji da ću izaći, i da te poruke odu tamo gde treba da odu, da se predaju gde trebaju da se predaju, jer sam ih slikao, slikao sam i o kom porfilu se radi. Obavestiće se ono odeljenje za tehnološki kriminal. Moj profil će se baviti tim porukama, sve ću da slikam - rekao je Janjuš.

O čemu, tačnije, o kom profilu se radi još uvek nije jasno, ali nema sumnje da će veo tajne uskoro da se otkrije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.