Šaban se razvodi zbog poljupca s Cucom, Gordana Šaulić dobija polovinu bogatstva?

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban se razvodi zbog poljupca s Cucom, Gordana Šaulić dobija polovinu bogatstva?

Šaban Šaulić je navodno pred razvodom zbog snimka iz emisije “Paparazzo lov”, na kojem se vidi kako na Slaviji ljubi 40 godina mlađu ljubavnicu.
Supruga Gordana Šaulić je odlučila da stavi tačku na brak, a pevač je u velikoj panici jer se plaši da će mu Goca uzeti pola bogatstva, piše “Informer”.
“Goca je potpuno poludela kada je videla snimak! Urlala je na Šabana i zapretila mu razvodom. Iako zna da je on godinama sa tom balavicom, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << joj je samo važno da mediji ne dobiju potvrdu te veze. Sada kada su svi videli kako se njen muž ljubi sa tom klinkom, odlučila je da okonča brak”, kaže bliska Gocina prijateljica.
Ona tvrdi da Gocu i Šabana, pored navike i dece, najviše spaja bogatstvo koje su stekli, pa Šaban strahuje zbog razvlačenja po sudovima.
“Goca po zakonu ima pravo da mu uzme polovinu svega što je u karijeri stekao. A on samo u Beogradu ima nekoliko stanova i kuća. Da ne pričam o novcu koji su uspeli da uštede za 40 godina braka. Gordana je sve njegove poslove držala u rukama. On će finansijski propasti kadase budu razveli, ali sam je kriv za to”, smatra Gocina prijateljica.
Ipak, Gordana Šaulić kaže da se ne razvodi od pevača s kojim je u braku i ima troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla. Ona kaže i da njihov brak nije u krizi.
“Ne razvodimo se”, jasno je rekla Šaulićeva, a piše “Kurir”.
Izvor: Informer, Kurir
Foto: Hello

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

GOCA ŠAULIĆ: Ne razvodim se od Šabana!

Izvor: Press, 25.Feb.2015

Gordana Šaulić, supruga Šabana Šaulića, rekla je za Kurir da se ne razvodi od pevača s kojim je u braku i ima troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla. . Uprkos bračnim problemima zbog pevačeve navodne afere sa 39 godina mlađom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.