Šaban kupuje  snimak bahanalija sa Cucom?!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2014, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban kupuje snimak bahanalija sa Cucom?!

Šaban Šaulić odrešio kesu, kako bi sprečio da se snimak, na kojem je sa svojom ljubavnicom Cucom pronađe u javnosti.

On je platio 1ooo e vra kako bi sprečio da se sporni video pojavi u javnosti.

Pevač nije ni znao da ovaj video postoji dok s njim nisu kontaktirali oni koji su do njega došli. Snimak je nastao krišom u jednoj kafani dok se pevač ljubio i grlio sa švalerkom, zbog koje ga je, tvrde upućeni, žena Gordana izbacila iz kuće, pa sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << živi u vikendici u Krčedinu. Ovaj zapis je dokaz da je kralj narodne muzike u vezi s mladom Cucom, iako on to negira, pa je učinio sve da snimak ne ispliva u javnost.

Ovaj snimak ponuđen je jednim dnevnim novinama, ali se njegov vlasnik predomislio pa ga je prodao za 3ooevra. Osoba koja je snimak prodala pevaču dobila je tri puta veču sumu.

“Prodao sam snimak jednom liku tako da nije više u mom posedu. Mislim da će ga odneti Šabanu, to je najbolje”, rekao je i naglasio da i on misli da je snimak na kraju završio kod Šaulića, što je i najbolje”.

I Šaban i njegova supruga Goca pozivani su i pitani za komentar, ali  nisu ništa konkretno rekli.

Izvor:Kurir

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.