Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban do svog rođendana časti publiku

Šaban Šaulić odlučio je da za svoj rođendan časti vernu publiku pa je produžio period pretprodaje karata po promotivnim cenama do 6. septembra. Kralj folka zakazao je muzički spektakl na kome će proslaviti 50 godina karijere za 6. oktobar u “Štark Areni”, a za ovaj događaj već vlada ogromno interesovanje pa su tako lože već The post Šaban do svog rođendana časti publiku appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Emir Habibović snimio Šabanovu pesmu

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018

Šaban Šaulić odavno je nazvan kraljem folka, kako zbog pevanja, tako i zbog komponovanja, a čast da otpeva njegovu pesmu nedavno je imao mladi pevač Emir Habibović. On je Šabanovu numeru snimio u studiju Saška Nikolića, gde mu je društvo pravio njegov muzički uzor, ali i dugogodišnji prijatelj....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.