Šaban Šaulić povredio leđa!

Izvor: Svet, 06.Sep.2010, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban Šaulić povredio leđa!

Da ni pecanje nije bezbedan sport te da tokom lova ribe može da može da se nastrada najbolje se uverio kralj folka Šaban Šaulić, koji je pre nekoliko dana upao u Dunav i povredio leđa. Naime, legendarni umetnik, koji je poznat kao strastveni pecaroš, pecao je iz čamca u blizini svoje vikendice u Krčedinu i u jednom trenutku slučajno se sapleo i upao u reku. U prvi mah nije osećao bol, ali kada se povreda ohladila, morao je hitno da ode na VMA.
"Tek kada je došao kući, osetio je da ga leđa bole i morali smo odmah da odemo kod lekara kako bismo bili sigurni da nije nešto ozbiljno. Na svu sreću, samo je nezgodno pao, nema većih povreda, tako da će sve biti u redu", rekla je za "Alo!" pevačeva supruga i menadžer Gordana Šaulić.
 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.