Ša zaurlao iz sveg glasa, UPUTIO ZAHTEV PRODUKCIJI: Digao bunu zbog Uroša i Nikole - Padamo ZBOG BOLESNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 01:19

Ša zaurlao iz sveg glasa, UPUTIO ZAHTEV PRODUKCIJI: Digao bunu zbog Uroša i Nikole - Padamo ZBOG BOLESNIKA

Reper je ovih dana kratkih živaca. Već danima vodi ratove sa Predsednikom i Stanićem. Nakon poslednjeg skandaloznog sukoba, Ša je počeo da besni po kući Odabranih i da doziva produkciju

Nenad Aleksić Ša traži da se Uroš Stanić i Nikola Jovanović - Predsednik hitno izbace iz "Elite", jer su popularniji kod publike!

Reper već danima vodi ratove sa Predsednikom i Stanićem. Nakon poslednjeg skandaloznog sukoba, Ša je počeo da besni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po kući Odabranih i da doziva produkciju, te da tera ostale takmičare da urade isto. Naime, on želi da se Uroš i Predsednik izbace iz "Elite".

- Šta sad, hoćeš ispred, da pušiš, da šetaš - pitala je Miona Jovanović, koja se našla tu.

- Neću, bre, hoću razgovor. Hoću svi normalni da tražimo razgovor. Da li smete svi normalni da tražite? Hajde... Biće da sam tražim, umesto svi da kažemo. Ili da idu bolesnici ili mi. Ali nećete, jer vam treba lova - besneo je Ša.

- Ne daju nam (Uroš i Predsednik) da budemo ono što jesmo - složila se Aneli Ahmić.

- Ša, molim te se saberi - tešila ga je Miona, koja mu je prišla.

- Ja ako odem, štedim sebe, da ne ubijem p*dera, da ne odem na robiju. Ja ću biti taj, taj lično. J*bem mater p*dersku onu, ušivani čm*r - nastavio je besni reper.

Detaljnije u prilogu ispod.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.