Ša zapenio od besa - URLA IZ PETNIH ŽILA zbog Stanislava: Nemoj da se igraš sa mnom, batali te fore

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 16:16

Ša zapenio od besa - URLA IZ PETNIH ŽILA zbog Stanislava: "Nemoj da se igraš sa mnom, batali te fore"

Viče na Munjeza, on ne zna ša ga je snašlo.
Nikola Lakić je kao ovonedeljni vođa imao zadatak da podeli budžete zadrugarima. Haos je nastao kada je dao novac Mioni Jovanović.
Nenad Aleksić Ša je izgoreo od besa kada je Nikola Munjez našalio i u priču upleo Stanislava Krofaka. Mnogi su u komentarima ispod videa pisali da se Ša plaši da će vođa večeras u izolaciju poslati Mionu i Stanislava i da ovo što ih zadrugari povezuju dodatno podstiče vođu da ih izabere za potrčke.
- Lepi Mića srednji budžet, mi smo oduvek dobri, njegova reč ima težinu, nikad neću zaboraviti šta je učinio za mene, volim da te peckam ali to sve u dozi pristojnosti - rekao je Lakić.
- Miona srednji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.