Sa samo 20 godina sam napipala kvržicu Potresna ispovest Anabele o borbi sa opakom bolešću, evo šta ju je spasilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 10:22

"Sa samo 20 godina sam napipala kvržicu" Potresna ispovest Anabele o borbi sa opakom bolešću, evo šta ju je spasilo

Pevačica otkrila detalje.
Nacionalni Dan borbe protiv raka dojke, koji je među značajnim datumima Kalendara javnog zdravlja, obeležava se danas, 20. marta.
Jedna od javnih ličnosti koja se sa samo 20 godina suočila sa opakom bolešću je pevačica Anabela Atijas (49), koja se prisetila kroz šta je sve tada prošla.
- Meni se to davno desilo, sa samo 20 godina. Operisana sam u Švedskoj 1995. godine. Imala sam tu sreću da čujem razgovor mojih prijateljica koje su pričale o pregledu, odnosno mamografiji. Slušala sam stariju prijateljicu koja je govorila tada da je samokontrola veoma važna i eto igrom slučaja meni je to ostalo u glavi, taj razgovor i jasno se sećam da trenutka kada sam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu prošle godine 520 žena obolelo od raka dojke

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2024

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, najčešćeg malignog tumora kod žena u Srbiji, obeležava se 20. marta svake godine. U niškom Domu zdravlja prošle godine otkriveno je 520 novih slučajeva karcinoma dojke, a iz Instituta za javno zdravlje podsećaju da su šanse za izlečenje velike kada se...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.