Ša ogovarao Mionu iza njenih leđa: Doneo odluku - nije ni svesna šta je očekuje od njenog dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 18:44

Ša ogovarao Mionu iza njenih leđa: Doneo odluku - nije ni svesna šta je očekuje od njenog dečka

Poznati reper se ne smiruje.
Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša poverio se cimerima u pušioni, pa je objasnio da sumnja kako se uvek lepi za isti profil devojke, te je sadašnju, Mionu Jovanović uporedio sa bivšim partnerkama.
On je o svemu pričao sa dozom besa, pa će biti veselo ako dođe do toga da se u emisiji prikaže snimak na kom će se sve čuti i videti.
- Miona ima mnogo kvaliteta i predobro mi je sa njom. Kad nas uhvati ludilo onda ništa ne možemo da uradimo, skačemo jedno na drugo i sve vreme se ujedamo! Ja sam živčana osoba i tu ne mogu ništa da promenim. Drago mi je što to nekako izađe iz mene, ništa ne treba da se trpi i da se drži u sebi - pričao je reper, sa čime...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.