Ša ne sme da raskine sa Tarom, preti mu SAMOUBISTVOM! Histeriše, pravi incidente, IZGREBALA MU AUTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 10:46

"Ša ne sme da raskine sa Tarom, preti mu SAMOUBISTVOM! Histeriše, pravi incidente, IZGREBALA MU AUTO!"

Nakadašnji prijatelj para, Marko Đedović, predviđa im još veće probleme.

Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša turbulentan je i posle izlaska iz rijalitija, a njihov nekadašnji prijatelj i bivši zadrugar Marko Đedović tu ne vidi sreću.

Kako Đedović predviđa, njima "tek sad sledi pakao".

- Ša se plaši da raskine sa Tarom. Mislim da su njemu već neke stvari jasne, ali ne sme da je ostavi, jer je ona zapretila da će sebi prerezati vene i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvršiti samoubistvo. Ša ima traume iz prošlosti i jasno je da mora da odreaguje drugačije - kaže Marko i dodaje:

- Kako sam čuo, Tara mu je izgrebala i auto. On je tu poprilično burno odreagovao na nju i problem je nastao u čitavoj priči. U tom momentu su sedeli svi kod njenog tate u stanu, a ona se tu naljutila i ishisterisala. Napravila je brojne scene. Ja se iskreno plašim da se taj njihov odnos ne završi kobno - zaključuje Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.