Ša ne sluti šta mu se SPREMA - Vanja se odlučila na ovaj POTEZ, reper će biti na mukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 14:09

Ša ne sluti šta mu se SPREMA - Vanja se odlučila na ovaj POTEZ, reper će biti na mukama

O ovome nema pojma!

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović rastali su se nešto pre njegovog ulaska u Elitu, a reper na sve načine pokušava da joj dokaže ljubav i ubedi je da treba da se pomire.

Međutim, kako vreme prolazi, Vanja je sve sigurnija u svoju odluku i čini se da je nastavila dalje, bez njega.

Naime, ona ga gotovo više nigde i ne spominje, a danas se odlučila na novu promenu. Objavila je fotografiju iz frizerskog salona, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavila promenu frizure, što je obično potez žena nakon ljubavnog brodoloma ili bilo kakve nove odluke na ljubavnom planu.

Reper, naravno, o tome i dalje nema pojma, a kako će reagovati na ovu Vanjinu promenu - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Da li će doći do pomirenja kada Ša izađe iz rijalitija, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.