Ša i Stanislav PRSA U PRSA, sudar titana kakav se ne pamti: Miona zadala završni udarac - ISPADAM SPRDNJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 00:01

Ša i Stanislav PRSA U PRSA, sudar titana kakav se ne pamti: Miona zadala završni udarac - ISPADAM SPRDNJA

Tresli se zidovi Bele kuće!
Tokom emisije "Gledanje snimaka" prilog u kom je Stanislav Krofak pričao kako je Miona Jovanović u njihovoj vezi bila mnogo drugačija nego u ljubavnom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i kako je ona bila ta koja je konstantno tražila pažnju i dokaze ljubavi, dok tvrdi da je reper previše zahtevan i od njega nema mira.
Čitava situacija apsolutno je uznemirila Nenada, jer se pojavio još jedan dokaz da Mionina ljubav prema njemu nije iskrena i da je prema bivšem bila znatno veća.
Meni je samo nejasno kako je od njega tražila i pažnju i sve a kod mene je obrnuto. Kao da je mnogo hladnija, to mene mnogo ubija - rekao je Ša.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.