Sa decom napustila kuću! Goca Lazarević tugu lečila poslom!

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa decom napustila kuću! Goca Lazarević tugu lečila poslom!

Goca Lazarević dugo je bila u braku sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom. Nešto više od tri decenije prošlo je od njihovog razvoda, ali ona je otvoreno priznala da joj je trebalo dugo vremena da se oporavi. Sa decom napustila kuću! Goca Lazarević tugu lečila poslom! 

 "Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom." - rekla je u emisiji „Iz profila“ pevačica Goca Lazarević.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.