Ša brutalno UCENJIVAO Mionu, njihov TAJNI razgovor isplivao u javnost: Rekla je da je to bolesno, EVO o čemu su raspravljali

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 19:21

Ša brutalno UCENJIVAO Mionu, njihov TAJNI razgovor isplivao u javnost: "Rekla je da je to bolesno", EVO o čemu su raspravljali

Dobila je strašni ultimatum.

U popularnom rijalitiju "Elita 7" trenutno je u toku porodični sastanak, na temu posesivnosti u vezi, nakon što je od Velikog šefa stiglo hitno pismo.

Tom prilikom Nenad Aleksić Ša imao je potrebu da za crnim stolom istakne da ga je Miona Jovanović, preljubnica i pevačica, nazivala bolesnikom, jer je on zahtevao od nje da blokira bivše momke na društvenim mrežama.

U tom trenutku Miona Jovanović ustala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pred svima i otkrila publici da je Ša u tom slučaju konkretno mislio da učesnike iz rijalitija "Zadruga 3", odnosno treće sezone ovog popularnog rijalitija, a mnogi su odmah pomislili da je u pitanju Vladimir Tomović, sa kojim je pevačica bila vrlo prisna tada.

Dolazila je više puta u Zagreb, pa se dešavalo da dodaje neke ljude na Instagramu, ja sam rekao šta meni smeta i rekao sam joj da joj neću ponavljati. Nije se to događalo, kako smo rekli, prihvatila je to. Nikada nije bilo svađe u vezi. Nije prekršila dogovor - izneo je Stanislav tom prilikom svoje iskustvo veze sa Mionom, dodajući ulje na vatru.

- Meni je drago da to čujem, svaki muškarac kome je stalo do devojke, neće dozvoliti da dodaje neke ljude, Kurtu i Murtu, ona je meni rekla da je to bolesno - odgovorio je Ša.

Ne, ti si meni rekao da moram da blokiram sve muškarce sa kojima sam... Da kažem konrektno? Sa kojima sam bila ovde, sa kojima sam se družila u "Zadruzi 3". A Stanislav mi je rekao da ih ne blokiram, nego da ih ne dodajem - dodala je Miona.

Svima je jasno je da je Ša ljubomoran na Vladimira Tomovića, budući da je njegova bivša supruga Ivana bila vrlo prisna sa njim, dok je Nenad bio u rijalitiju i varao je sa Tarom Simov u to vreme.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.