Ša bacio oko na drugu devojku, Miona sve SAZNALA: Voditelj joj saopštio šta joj je radio IZA LEĐA, pa nastao HAOS na imanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:46

Ša bacio oko na drugu devojku, Miona sve SAZNALA: Voditelj joj saopštio šta joj je radio IZA LEĐA, pa nastao HAOS na imanju

Reper ne može da veruje da mu ovo prebacuje.

Nenad Aleksić Ša je noćas doživeo pomračenje kada mu je Miona Jovanović priredila ljubomornu scenu.

Milan Milošević se našalio da je Ša gledao pevačicu, Mirnu Košanin, na žurci koju je organizovao Veliki šef, a onda je Miona napala repera. Mirna je u utorak ušla na imanje kako bi zabavila zadrugare, a onda je njeno gostovanje podiglo veliku prašinu u Beloj kući.

- Je*o me pas jer sam dobar koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam dobar. Neću da me neko je*e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. Je*e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Znašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam - rekao je Ša.

- Smiri se - dodao je Terza.

- Ne mogu da ovo da tolerišem. Milan se našalio i rekao da sam merkao pevačicu, Miona je to ozbiljno shvatila i naljutila se na mene - kazao je Ša.

- Ti nju gledaš kao Boga - rekao je Terza.

- Previše sam ispravan prema Mioni, a ona mi ovako vraća. Najnormalnija sam osoba koju neko može da upozna. Neću više da me krivi za stvari koje nisam uradio i za koje nisam kriv. Stvarno nisam gledao pevačicu, ali stvarno nisam to radio. Kad sam loš ne valja, kad sam najbolji ne valja. Šta njoj (Mioni) valja? - kazao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM" Ša doživeo pomračenje zbog Mione, urlao iz sveg glasa: "Zašto me ne pusti da budem normalan?"

Izvor: Blic, 15.Feb.2024

Aktuelna rijaliti učesnica Miona Jovanović sinoć je svom dečku, reperu Nenadu Aleksiću Ša napravila ljubomornu scenu i tom prilikom su se žestoko posvađali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.