Ša URGENTNO SANKCIONISAN - prekršio najstrože pravilo Elite! Veliki šef PRELOMIO i doneo konačnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 22:49

Ša URGENTNO SANKCIONISAN - prekršio najstrože pravilo Elite! Veliki šef PRELOMIO i doneo konačnu odluku

Hitno obaveštenje potreslo je "Belu kuću".

Na imanju u Šimanovcima, učesnicima popularnog rijalitija "Elita 7" striktno su već na početku rijalitija postavljena pravila života unutar zidova imanja "Bele kuće", a jasna uputstva su istaknuta na više mesta.

Čak i tokom jednog od početnih trenutaka show-a, voditeljka Ivana Šopić je pročitala pravila za crnim stolom, ali neki učesnici su odlučili da ih potpuno ignorišu, snoseći ozbiljne posledice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije.

Veliki šef je, stoga, doneo odluku da Nenad Aleksić Ša bude oštro kažnjen mesečnim honorarom zbog svojih agresivnih postupaka i nasilnog ponašanja, iako su mu pravila bila jasno predočena. Očigledno je da se pravila ne tolerišu, čime se naglašava ozbiljnost situacije na imanju. Učesnici su sada suočeni s posledicama svojih postupaka, a imanje postaje mesto gde se poštuje red i disciplina.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša danima je nervozan i razdražljiv zbog ulaska bivšeg dečka njegove devojke, Mione JovanovićStanislava Krofaka, koji se uselio na imanje pre svega par dana, te je njihova veza od tada na klimavim nogama.

Ša inače ne podnosi bilo kakvu vrstu provokacija, pa je tokom današnjeg sastanka burno reagovao zbog Uroša Stanića, uneo mu se u lice, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuću brzinom svetlosti, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj.

Ja sam svojeglav, ovan klasičan, ali često pričam sa mojom majkom Ljiljom, ona mi često kaže šta misli - rekao je Ša da bi nakon toga ušao u sukob sa Urošem Stanićem, jer se Uroš nasmejao dok je Ša pričao o majci, zbog čega se reper uneo mladom tiktokeru u lice i krenuo da ga vređa, a onda je obezbeđenje uleteo u Belu kuću kako bi ih razdvojilo. Na sreću, sukob se nije dalje razvio, ali je Ša naposletku morao da snosi posledice za svoje ponašanje.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.