Ša SABOTIRAO PRODUKCIJU: Uradio ZARANJENO, usred emisije krši pravila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 11:18

Ša SABOTIRAO PRODUKCIJU: Uradio ZARANJENO, usred emisije krši pravila (VIDEO)

Kamera zabeležila sve.

Učesnik "Elite", Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem u rijalitiju.

On gotovo svakodnevno pravi ljubomorne scene svojoj partnerki Mioni Jovanović, a često dođe i do njegovog nervnog rastrojstva.

Nenada je voditelj Darko Tanasijević upitao o stvarima koje je zabranio Mioni tokom veze.

- Ša, ajde da utvrdimo, meni ništa više nije jasno. Koja su pravila vaše veze? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šta Miona ne sme da radi, osim nekih krupnih stvari koje sam ja uvideo? Da nosi kratke šorceve, da zavodljivo ili neprimereno igra tokom žurki, ne sme da stane sa ove ili one strane stola i ne sme da sluša ili pominje muške pevače - glasilo je pitanje voditelja.

- Ako si tako formulisao, evo ja ću da sednem i neću da ti dam odgovor. Stvarno deluje debilno da mi se postavljaju takva pitanja, ne odgovaram više na pitanja i ne učestvujem u programu ako mi se tako nameće. Ajde malo normalnije da se pita - poručio je Ša besno (možete pogledati OVDE)

Podsetimo, osnovno pravilo je da učesnici učestvuju u programu i u obavezi su da odgovaraju na pitanja novinara.

Srbija Danas/TikTok/sramezljiva_vegeta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.