Sa OVIM NIKOLOM je Miona bila INTIMNA? Sada se OGLASIO I ON, pa potvrdio jedno - Ša će tek sada da prsne

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 18:12

Sa OVIM NIKOLOM je Miona bila INTIMNA? Sada se OGLASIO I ON, pa potvrdio jedno - Ša će tek sada da prsne

Ovo su detalji!

Učesnica Elite Milica Veličković nedavno je optužila je Mionu Jovanović da je imala seksualne odnose sa Nikolom Orozovićem, nekadašnjim učesnikom Zadruge. On se sada oglasio za medije, pa je ispričao da na Mionu gleda samo kao na drugaricu.

- Samo ću reći da mi je Miona drugarica. Nikada ništa nismo imali i sve najbolje imam da kažem za nju. Apsolutna laž je to što je Milica rekla, rekao je Nikola i stavio tačku na sve priče - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Orozović za Pink.rs

Inače, Nenad Aleksić Ša, sa kojim je Miona u turbulentnom odnosu u rijalitiju razbesneo se kao nikada do sad nakon što ga je Miona Jovanović optužila da je tokom žurke merkao pevačicu Mirnu Košanin. Milan Milošević se našalio na taj račun tokom emisije "Pitanja gledalaca", a Miona je momentalno zamerila Ša ponašanje i napravila ljubomornu scenu:

- Je*ao me pas jer sam dobar koliko sam dobar. Neću da me neko je*e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. Je*e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Zašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam - rekao je Ša.

- Ne mogu da ovo da tolerišem. Milan se našalio i rekao da sam merkao pevačicu, Miona je to ozbiljno shvatila i naljutila se na mene - kazao je Ša.

- Ti nju gledaš kao Boga - rekao je Terza.

- Da vidim da đuskaš to bi ti bilo poslednje đuskanje u životu - rekla je Miona.

- Poslednje će ti biti kada budeš opet đuskala sa pevačima. Ja njoj tražim celu noć da se grlimo i ljubimo na žurci, ona ide đuska sa pevačem - rekao je Ša.

- Ona je pevala Ša pesmu "drugu si hteo nisi se kleo", zamisli sa kakvim ona skrivenim porukama ulazi ovde - kazala je Miona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.