Sa HEMIOTERAPIJOM može da se živi... Voditeljka RTS-a progovorila o OPAKOJ BOLESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sa HEMIOTERAPIJOM može da se živi..." Voditeljka RTS-a progovorila o OPAKOJ BOLESTI!

Na vreme otkriveno...

Ivona Pantelić, voditeljka Dnevnika RTS-a ispričala je u okviru kampanje "Rak je izlečiv" i mobilnog mamografa saznala da boluje od karcinoma dojke. TV lice Javnog servisa progovorila o bolesti koju ju je zadesila.

- Rak je izlečiv ako se otkrije na vreme i zahvalna sam što su moje koleginice bile uporne da odem da se pregledam - navela je voditeljka Dnevnika, a zatim nastavila:

- Imala sam sreće i zahvalna sam što su moje koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz RTS-a bile uporne da odem, da iskoristim mogućnost i obavim preventivni pregled – jer je zbog nacionalne kampanje protiv raka, koju vodi RTS, mobilni mamograf bio u martu ovde, ispred naše zgrade u Aberdarevoj.

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on Oct 15, 2018 at 10:20am PDT

Ivona je ispričala da je nakon pregleda na mamografu upućena na kontrolni ultrazvuk, koji je pokazao da ima rak dojke. Nakon toga se podvrgla operaciji i sada prima hemoterapiju.

- Sa hemoterapijom može da se živi - rekla je Ivona i dodala:

- Važno je i da zdravi ljudi promene stav prema onima koji se leče od raka – da se ne plaše, da ih ne gledaju sa podozrenjem, da ih ne marginalizuju iz društva. Tako će im osmehom i podrškom olakšati vrlo često tešku borbu - ispričala je ona.

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.