Ša GREBE NA KAPIJI: Ni nakon IZREČENE NOVČANE KAZNE nije prestao da divlja, emisija hitno prekinuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 08:48

Ša GREBE NA KAPIJI: Ni nakon IZREČENE NOVČANE KAZNE nije prestao da divlja, emisija hitno prekinuta

Tokom jedne od reklamnih pauza za vreme emisije "Pitanja gledalaca", atmosfera u rijaliti šou-programu "Elita" postala je napeta kada su se partneri našli u žučnoj raspravi, koja je ubrzo eskalirala u razmenu teških reči.
Veliki šef je juče doneo odluku da Nenad Aleksić Ša bude oštro kažnjen mesečnim honorarom zbog svojih agresivnih postupaka i nasilnog ponašanja, iako su mu pravila bila jasno predočena. Očigledno je da se odstupanja ne tolerišu, čime se naglašava ozbiljnost situacije na imanju.
Međutim, ni novčana kazna nije uticala na to da se reper zaista i smiri. Tokom jedne od reklamnih pauza za vreme emisije "Pitanja gledalaca", atmosfera u rijaliti šou-programu "Elita" postala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.