Ša BEZ DLAKE NA JEZIKU otkrio šta misli o Tomoviću i Ivani, onda se umešao i Kristijan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 01:58

Ša BEZ DLAKE NA JEZIKU otkrio šta misli o Tomoviću i Ivani, onda se umešao i Kristijan (VIDEO)

Ne smiruje se haos...

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Nenada Aleskić Ša.

- Jasno je da je jadno što je tvoja žana uradila, da li misliš da je to namerno uradila da njenom zaštitniku Tomoviću stavlja srca?

- Jeste namerno, ali kada pucaju u mene, nemoj da puce ćorcima, a za mene su ovo ćorci. Ona nije morala da ispadne kao ja, možda čak i gora. Ovo je za mene jako jadno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je za mene ćorak - rekao je Ša.

- Ovo nije čorak, ovo je pravi metak. Ali Ivani moram da kažem, nikako sa prijateljem i neprijateljem nikada, jer to najviše boli - rekao je Kristijan.

- Nije me to pogodilo, veruj mi. Samo sam shvati ko je Ivana. i to je to! - rekao je Ša.

- Ivana je sebi dala autogol, trebala je sama da tuguje. Dokazali su da je njihov brak bio šarena laža, videli smo sve kada su stigli papire za razlog. Ona je imala podršku cele nacije. Nju je to sa Tomovićem dovelo na niske grane, sada su ona i Nenad isti - komentarisao je Mića.

- Ja sam govorio da je sve idealno i da nam je brak bajka - dodao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.