Sa Anitom mesecima bio u TAJNOJ vezi: Anđelo IZNAJMIO APARTMAN blizu njenog i Matorinog stana? Ovo su nove šok tvrdnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 13:02

Sa Anitom mesecima bio u TAJNOJ vezi: "Anđelo IZNAJMIO APARTMAN blizu njenog i Matorinog stana"? Ovo su nove šok tvrdnje

Rankovićev ulazak u "Elitu" napravio je opštu pometnju, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu. Novi ljubavni trougao ne prestaje da intrigira javnost i svakodnevno se pojavljuju nove informacije.

Učesnici "Elite", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković bili su navodno u tajnoj vezi, pa su i navodno planirali da prevare Jovanu Tomić Matoru za novac za donora, prenose mediji.

Njih dvoje su navodno skovali plan da maneken bude taj koji će starleti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tajnoj ljubavi, napraviti dete jer su ludo zaljubljeni jedno u drugo već mesecima, a njena zakonita supruga, učesnica "Elite" bila bi ta koja bi platila navodnog donora, dok bi njih dvoje pare stavili u džep i nastavili tajnu vezu.

- Anita i taj Ranković znaju se od momenta kad je ona došla da živi u Beograd I kad joj je dosadila njena žena Matora, a želja s muškarcem počela da bude sve veća i jača. Znala je Anđela od ranije, preko TV i uvek joj je bio sladak i lep, ali nikada se nisu upoznali jer je ona bila u Kruševcu i bila je anonimna. Prvo mu je bacila udicu putem Instagrama, na šta je on odmah reagovao i počeo da joj piše. Kuckali su se sve vreme preko nestajućih poruka da Matora ne bi nešto videla. Imali su i hot četove, gde su oboje masturbirali gledajući jedno drugo - počinje priču zajednička prijateljica lezbopara u koju je mlada starleta jedino imala poverenja i sve joj poveravala.

- Nakon dugog dopisivanja rešili su da se upoznaju. Anđelo je sve organizovao da se Anita oseća kao kraljica. Iznajmio je apartman blizu njenog i Matorinog stana da bi bile blizu ako ova nešto posumnja, da može odmah da pobegne: "Osećam se kao princeza. Anđelo je tako lep i nežan prema meni. Kada vodim ljubav s Matorom, mislim na njega. On se zaljubio, i ja sam", rekla mi je ona jednog momenta dok je, navodno, bila najsrećnija s Matorom. Viđali su se stalno. Nekada je znala da kaže da je u Kruševcu, a, u stvari je bila s Rankovićem i vodila ljubav. Onda je nastaoi pakleni plan - nastavlja prijateljica zadrugarke koja je otkrila sve do detalja.

- Matora je kukala da želi dete, da je vre e me za to. Anita se složila s njom, ali da ona bude ta koja će sve obaviti, a ova treba samo da plati. Jovana joj je dala nešto više od 10.000 evra, koliko bi ceo proces mogao da košta. Ona je to, naravno, spiskala na nju i Anđela. Planirali su da naprave bebu i podvale joj kao da je u pitanju beba donora za kog je ona dala novac. Plan im je poremetila Matorina velika želja da ponovo uđe u rijaliti, tako da nisu uspeli da naprave bebu. Sada, kada je Anđelo ušao u Elitu", njih dvoje ne mogu da sakriju koliko se vole i koliko među njima ima emocija. Jovana će odlepiti kad bude saznala da su potrošili njene pare i hteli da je nasamare - završava izvor blizak Jovan Tomić Matoroj i Aniti Stanojlović.

Srbija Danas/S.telegraf, dodatak rijaliti/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.