Sa Aleks hoću da se dogovorim - Filip Car spreman da uzme dete kod sebe?  Oglasio se i ispričao sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 21:59

"Sa Aleks hoću da se dogovorim" - Filip Car spreman da uzme dete kod sebe? Oglasio se i ispričao sve

Još dva meseca do dolaska njihove naslednice.

Kako je piše Republika, Filip Car i Aleksandra Nikolić sastaće se za nešto manje od dve nedelje kako bi se dogovorili oko priznanja deteta.

Isti portal piše da je stupio u kontakt sa Carevim prijateljem koji kaže da će Filip, navodno, tražiti od Aleksandre da dete više bude kod njega, nego sa njom

- Filip hoće da bude najbolji otac na svetu. On to sad svima priča, ali nije svestna toga da beba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sme da se odvaja od majke nakon rođenja. Sad priča drugarima: "Biću najbolji otac na svetu. Sa Aleks hoću da se dogovorim da dete bude više kod mene. Mislim da će da pristane jer svakoj ženi posle porođaja treba odmor - piše Republika na osnovu, kako tvrde izvora, koji je insistirao da mu ime ne objavljujemo.

Pobednica "Zadruge 6", uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a svoje fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno obaveštava o svom stanju.

Nedavno je otkrila i da polako sprema torbu za porodilište. Sa svojim pratiocima je podelila peškire i pidžamu koju je kupila za boravak u bolnici nakon porođaja.

Srbija Danas/Republika/preneo T. M.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.