SVO TROJE SU BOLESNI! Bivša zadrugarka URNISALA ljubavni trougao, pa razotkrila DOGOVOR Zvezdana i Ane

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

"SVO TROJE SU BOLESNI!" Bivša zadrugarka URNISALA ljubavni trougao, pa razotkrila DOGOVOR Zvezdana i Ane

"Rekla mi je moja Lili da prestanem da hvalim Anu, da je ona bolesna žena kao i on..."

Dragana Spasojević gostovala je u jednoj emisiji gde je komentarisala aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Bivša zadrugarka dala je svoj sud o ljubavnom trouglu - Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

Kakvo ti je mišljenje o Anđeli?

- Rekla mi je moja Lili da prestanem da hvalim Anu, da je ona bolesna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena kao i on... Svo troje su bolesni, ali ću nekako verovati Ani - rekla je Spasojevićka.

Ti si imala sličnu situaciju, gde je tebe tvoj bivši muž varao. Da li je tebi kriva ta devojka ili bivši muž?

- Moram da kažem da je teže njoj. Ona je prosto gledala sve to. Prepoznaje njegovu facu, oči, maženje, muvanje itd. Ja mogu da je razumem, imala je pravo da uđe i uzme novac, kad je on već prekršio taj neki dogovor koji su imali. Moj brak je bio loš, pa je bio loš. Verovatno je to bila prva prevara za koju sam ja dobila crno na belo. Moja Bojana koja me je dovezla, spojila me je sa ljubavnicom... Taj dan sam prekinula. Žena oseti, baš kao što je i Ana rekla, gledala je uživo. Ja sam stalno nešto tražila, ali kada sam to jutro dobila dokaz, moja drugarica mi je rekla da je devojka hoće da joj da moj broj telefona. Ta devojka mi nimalo nije kriva. Rekla sam joj da mi pošalje sve, poruke, skrinšotove, slao je sa istog nastupa meni, njoj drugu pesmu. Mene odveze na posao, produži sa njom. I fizičko i psihičko maltretiranje, gubitak deteta, ja sam ga ostavila tada, klečao je i molio. Ja sam se osetila tada kao da ne vredim ništa, poniženo totalno - kazala je Dragana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.