SVIMA STAVILA DO ZNANJA KOLIKO GA VOLI: Anabela POKAZALA MUŠKARCA svog života! Osvanula ZAJEDNIČKA fotka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 19:30

SVIMA STAVILA DO ZNANJA KOLIKO GA VOLI: Anabela POKAZALA MUŠKARCA svog života! Osvanula ZAJEDNIČKA fotka

Njega niste imali prilike često da viđate.

Nekoliko dana pošto je završena treća sezona najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", pevačica Anabela Atijas je otputovala sa ćerkicama Ninom i Blankicom i svojim novim-starim partnerom Andrejem Atijasom u Dubrovnik, gde su uživali na porodičnom odmoru.

Anabela se retko oglašavala, osim na Instagramu, a sada je pokazala i da je iskoristila priliku da ode i poseti svog oca.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by Anabela|fan page🍀 (@anabela.blog) on Jul 28, 2020 at 3:03am PDT

Naime, Anabela nije krila koliko je vezana za oca Ahmeda, pa je tako objavila fotografiju na kojoj su ona, njena ćerka Nina i njen tata.

- Moj kralj, moj tata - napisala je Anabela u opisu fotografije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.