SVIMA ĆEŠ NAM NEDOSTAJATI! Glumac iznenada PREMINUO u 29. godini, kolege se opraštaju od njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 23:59

"SVIMA ĆEŠ NAM NEDOSTAJATI!" Glumac iznenada PREMINUO u 29. godini, kolege se opraštaju od njega

"Pravi talent i sjajan prijatelj."

Glumac Džahmil Frenč iznenada je preminuo u 29. godini.

Menadžer kanadskog glumca, koji je bio najpoznatiji po ulozi u tinejdžerskoj seriji "Degrassi" potvrdio je tu vest za strane medije.

- Teška srca potvrđujem da je preminuo dragi prijatelj i klijent Džahmil Frenč. Mnogi će ga pamtiti po strasti prema umetnosti, predanosti svom zanatu i živahnoj ličnosti. Molim vas da njegovu porodicu i prijatelje držite u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim mislima i molitvama u ovom teškom trenutku - rekao je njegov menadžer.

A post shared by Jahmil French (@jahmilfrench)

Nekoliko bivših Džahmilovih kolega oprostilo se od njega na društvenim mrežama.

Izvršni producent projekta "Soundtrack", nazvao je Frenča velikom inspiracijom."Mogu potvrditi da je moj dobar prijatelj, saradnik i velika inspiracija Džahmil Frenč preminuo juče" - napisao je Safran na Tviteru.

A post shared by Jahmil French (@jahmilfrench)

Glumica Ana Klark podelila je video na kojem Džahmil pleše.

- Slomljeno mi je srce zbog gubitka našeg prijatelja Džahmila... Tako pun energije i zabave. Uvek je plesao. Pravi talent i sjajan prijatelj. Svima ćeš nam nedostajati - napisala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.