SVI U SUZAMA: Karleuša URADILA na sahrani Duškovog oca OVO, poštujući važan srpski OBIČAJ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI U SUZAMA: Karleuša URADILA na sahrani Duškovog oca OVO, poštujući važan srpski OBIČAJ! (FOTO)

Sve vreme je uz supruga.

Sahrana Milorada Tošića, oca fudbalera Duška Tošića, upravo se odigrava u njegovom rodnom selu, Orlovatu. On je sinoć doputovao prvim avionom iz Kine u Srbiju, a supruga je sve vreme uz njega. Duško je naišao na veliki broj prijatelja i komšija koji su želeli da mu izjave saučešće.

SAHRANA oca Duška Tošića završena, na grobu Karleuša svekru ostavila OVO - svi u čudu! (FOTO)

Jelena Karleuša nije krila koliko joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je teško zbog smrti svekra, ali je smogla snage i tešila druge ljude oko sebe. U jednom trenutku, ona je podelila ruže članovima Duškove porodice, a zatim su na dirljiv način svi bacili cvet na sanduk, kako naši običaji nalažu.

POTRESNA SCENA NA GROBLJU! Duško Tošić u suzama - uzeo lopatu i sam ZATRPAVAO očev grob!

Podsećanja radi Duškov otac lečio se u Kliničkom centru u Beogradu odakle je zatim prebačen u jednu privatnu kliniku, ali je preksinoć izgubio bitku sa bolešću. O njemu su do poslednjeg trenutka brinule supruga i ćerka.

KARLEUŠA SKRHANA, NE ODVAJA SE OD DUŠKA: Suze i bol na sahrani Jeleninog svekra (FOTO/VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.